Over Ons

Epco Ongering (l.) en Laurens Koster (r.)

Boottesten.nl en Botenmagazine.nl zijn initiatieven van Laurens Koster en Epco Ongering, twee zeer ervaren watersportjournalisten. Zij hebben hun sporen verdiend bij gerenommeerde watersport-titels als Boten.nl, Boatshop24 Magazine, Botentekoop Magazine, Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart, VaarTV, Hiswa Magazine en de Telegraaf Vaarkrant en zijn actief voor diverse media in binnen- en buitenland.

Boottesten.nl is een afspiegeling van de boottesten die zij in de afgelopen 25 jaar samen of zelfstandig hebben uitgevoerd. Daarnaast zie je hier reviews van de nieuwe boten die zij recentelijk hebben getest.

Meer dan 1250 boten getest

Omdat het een fikse klus is om meer dan 1250 boottesten online te krijgen, wordt de site langzaam maar zeker gevuld met een mix van oude en nieuwe boottesten. Staat de boot van jouw keuze er niet bij, geen nood, waarschijnlijk komt deze binnenkort online.

Boottesten is echt werk!

Nieuwe boottesten op Boottesten.nl

Het uitvoeren van een boottest met tekst, fotografie en video door Boottesten.nl is tegen een vast bedrag mogelijk. Mail voor het aanvragen van een test naar info@botenmagazine.nl.

Online publicaties Boottesten.nl in binnen- en buitenland

Naast publicatie op deze site is het ook mogelijk de test op andere watersport-platforms te laten verschijnen. Zoals in Nederland op Watersport-tv.nl of botentekoop.nl en in het buitenland op de sites van Boats Group. Zoals Boattrader, Yachtworld of Boats.com (USA) en Annonces du Bateau (Frankrijk) Cosas de Barcos (Spanje) Inautia (Italie) en Boatsandoutboards (Groot Brittannië).

Print

Daarnaast is het mogelijk om een boottest door het team van Boottesten.nl van een nieuw model jacht tegen meerprijs (op aanvraag) in print te laten uitvoeren. Dat kan in een 8 pagina’s dikke glossy doordruk van de boottest of bij een van de watersportbladen in binnen- en buitenland. Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: info@botenmagazine.nl